Zonta steunt Fier

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover. Dan zamelen wij van Zonta Club Rotterdam geld in voor -dit jaar- de stichting Fier. Fier is het landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Zij gaan nu ook in Rotterdam projecten opzetten om jonge vrouwen die hiermee te maken hebben bij te staan en vooral ook te helpen om een eigen leven op te bouwen.

Komend weekend van 13 en 14 mei zijn we te vinden in Trompenburg Tuinen & Arboretum waar we alweer voor het 26ste jaar de catering verzorgen tijdens de Voorjaars-Plantendagen, de  jaarlijkse markt met tuinplanten, tuingereedschap en bijzondere cadeaus. We zorgen voor de natjes en droogjes, met vooral de bekende heerlijk versgebakken taarten, lunch en in de middag pannenkoeken. Verder is er een boekenmarkt met mooie -hoe kan het ook anders- tuinboeken, maar ook kinder- en kookboeken.

Dit jaar levert Stichting BONT voor het eerst een deel van de zelfgebakken taarten. Floor Brouwer, oprichter en drijvende kracht achter BONT, ontving in 2016 de Bep Slechte Prijs van Zonta Club Rotterdam.

Stichting BONT maakt werken, logeren en beleven onder begeleiding mogelijk voor jongeren met een ernstige tot matige verstandelijke beperking. Het unieke aan BONT is dat de begeleiding en organisatie volledig bestaat uit studenten en young professionals, waardoor voor de jongeren en begeleiders een wederkerige relatie ontstaat. We zijn blij dat we elkaar op deze manier blijven helpen.

Kortom ieder jaar staat dit weekend garant voor een uitermate gezellig verblijf, al was het alleen al maar omdat wij er zijn;),  in Trompenburg, de verrassende oase van rust middenin onze  mooie drukke stad. Combineer een bezoek aan de tuin met het steunen van ons goede doel door koffie of lunch bij Zonta te nuttigen. 

En dan is het ook nog eens Moederdag zondag 14 mei, een mooie dag voor een bijzonder samenzijn in Trompenburg, met leuke cadeau’s en daarbij steun je ook nog eens andere vrouwen. Hoeveel vliegen in 1 klap wil je?

Hoop je te zien in Trompenburg en vooral dat je ons steunt met Fier!

(en mocht je onverhoopt niet kunnen je kan altijd doneren via NL40 RABO 03665 80183 t.n.v. Zonta Club Rotterdam o.v.v. donatie Fier)

meer info Fier 

meer info Stichting BONT