GEZOCHT: jonge vrouw die zich inzet voor Rotterdam

Ben je vrouw, tussen de 16 en 19 jaar oud en zet jij je vrijwillig in voor de stad? Meld je dan voor 8 maart aan voor de Young Women in Public Affairs Award (YWPA). Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan meisjes van 16 t/m 19 jaar, scholier of student die zich op vrijwillige basis actief inzet voor de ‘publieke zaak’. Dat betekent dat je blijk geeft van initiatief en leiderschap kwaliteiten en dat je op vrijwillige basis actief bent binnen bijv. school, kerk, gemeente, politiek , muziek- of sportvereniging of een andere maatschappelijke organisatie. De YWPA Award heeft tot doel meer vrouwelijke vertegenwoordiging in het publiek domein en in de politiek te realiseren.

De Award wordt toegekend door Zonta International en bestaat uit een hoofdprijs per district ter waarde van US $1500. In 2016 werd vanuit Nederland de eerste Nederlandse kandidaat genomineerd: Nica Bol. Lees hier meer.

Hoe meld je je aan?

Het aanmelden voor deze award loopt via jouw lokale Zontaclub, vul onderstaand formulier in. Stuur deze ingevuld in voor 8 maart 2021 aan Zonta Club Rotterdam ([email protected]). Heb je hierbij hulp nodig ook dat is geen probleem, neem gerust contact op met ons. We helpen uiteraard graag! In de zomer worden de winnaars bekend gemaakt.

Meer informatie en het officiele aanmeldingsformulier vind je op deze website van Zonta International.